Gatavojas Givi, Motorola…


Donbasā likvidēts bēdīgi slavenais “atamans” Dremovs. Neticu versijai par UA specdienestiem, jo viņa kolēģu – lauka komandieru Iščenko, Bednova un Mozgovoja likvidācija bija acīmredzams RU pasūtījums, ko RU pat ne visai slēpa. Atamans bija ceļā no paša kāzām. Kazaki būs demoralizēti, iespējami nemieri.

P.S. Nevarētu teikt, ka UA nenodarbojas ar to pašu. Kijevā nogalināts Labējā Sektora leģenda “Ļesņik”. Pēc SBU versijas “FSB aģents”.

32 domas par “Gatavojas Givi, Motorola…

    • Nu šajā intervijā SBU ausis redzamas pa gabalu 🙂 Informatīvā pieseguma operācija. Klonēšana. Konkrētā gadījumā rupja haltūra.
      Noglinātais Kijevā bija plaši pazīstams, viņa uzvārdi nav noslēpums, viņa CV zināms, attiecības ar PS arī. Spriežot pēc visa nogalinātais Mežsargs bija idejiskais kaujinieks, ļoti iespējams ar psihiskām novirzēm, kurš neatrada kopējo valodu ar pašreizējo UA varu. SBU nostrādāja ļoti netīri, brīnums ka tikai divi ļīķi.

        • sadzīvošana barā tomēr ir ļoti būtisks izdzīvošanas kritērijs – to mums apstiprinās jebkurš vecāks vilks 😉

          Pieminot harizmātisku līderi pirmais prātā nāk Repše 😉

        • “Lesņiks” bija nedaudz šībernieks. Bet viņš bija idejiskais, pieprasīja revolūcijas lietā iet līdz galam un pakārt visus zagļus laternu stabos.

          • te jau sākas tā ķibele- ja Ukrainā pakārs visus kas kādreiz devuši/ņēmuši kukuļus- tur vispār kāds dzīvs paliks? 😉

            un tad vēl jautājums vai pašam Lesņikam nav kādreiz sanācis kādam nejauši iedot? 😉 šeit var sanāk dzirdēt , ka piemēram, ceļu policijai jau neskaitās .

  1. Man patīk ziņai pievienotais video pilns jūtubs ar tādiem “Обращение к Путину” video. Pagājuši vairāk nekā 100 gadi kopš 1905.gada 9.janvāra (asiņainās svētdienas Pēterburgā, kur notika protesta gājiens, cilvēki nesa petīciju caram Nikolajam II un tikai izdzenāti un daļa nošauti), bet kaimiņu valstī nekas nav mainījies. Cars labs, tikai tie bajāri slikti, ja cars zinātu kā nabaga tauta cieš viņš tos bajārus sen būtu pakāris 🙂

Komentēt

Šajā vietnē surogātpasta samazināšanai tiek izmantots Akismet. Uzziniet, kā tiek apstrādāti jūsu komentāru dati.